Vesmant brodat cu motive florale – alb

Vesmant brodat cu motive florale.
Manastirea Iviron de la Muntele Athos a stat la baza conceperii acestui model, fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretene din secolul XVI.

Motivele florale îmbogatesc acest vesmant preotesc printr-un model amplu ce contureaza felonul incepand din partea din fata pana in spate, unde formeaza un element floral central.Pe spate troneaza icoana Mantuitorului incadrata frumos cu ramuri florale. Epitrahilul este infrumusetat in partea de sus cu icoanele Mantuitorului Iisus Hristos si a Maicii Domnului, iar mai jos cu cei patru evanghelisti brodati in picioare. Stiharul in partea inferioara imprumuta din broderia felonului, iar braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele brodate la randul lor in ton cu vesmantul.Culoarea alba este foarte potrivita pentru slujirea Sfintei Liturghii din duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-181 alb Categorii: ,

3.250 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

6 recenzii pentru Vesmant brodat cu motive florale – alb

 1. Rus Gheorghe

  Superbe, minunat lucrate cu pasiune și dragoste, mulțumim pentru bucuria de a îmbrăca aceste vesminte de o frumusețe deosebită! Pr.Gheorghe Rus,Tărpiu, Bistrița-Năsăud

 2. Nedelea Cristian

  Foarte frumoase! Sunt lucrate foarte atent și de o calitate deosebită. Le voi purta cu mare plăcere! Livrare promptă, personal amabil. Pr. Cristian Nedelea.

 3. Petrescu Sebastian-Andrei

  Un Veșmânt foarte frumos,de calitate,cu o broderie specială, atent lucrată.Este o mare plăcere să îl port și de asemenea faptul că am apelat la acest atelier foarte serios cu un personal amabil,mă bucură. Vă recomand cu mare drag.
  Pr. Sebastian-Andrei Petrescu.

 4. Grigore Florin

  Un veșmânt frumos, de calitate și lucrat foarte bine! Vă recomand cu drag. Pr Florin Grigore

 5. Popa Andrei Claudiu

  MULȚUMESC FOARTE MULT VESMINTELLE SUNT DEOSEBITE ADEVARATA OPERA DE ARTA RESPECTAREA MASURILOR CALITATE SUNTETI NR 1 O SA MAI COMANDAM !!SERIOZITATE SI PROMTITUDINE AMABILITATEA LA INALTIMEA ASTEPTARILOR SI RESPECTUL FATA DE CLIENTI!!! DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE FAMILIA

 6. Popa Andrei Claudiu

  Veșminte sunt puțin spus deosebite o broderie unica! Amabilitatea e pe primul loc dar și rapiditatea de care dați dovada. Vin perfecte !!!! Cea mai serioasa firma de veșminte !!!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…