Vesmant brodat cu motive florale – alb

Vesmant brodat cu motive florale.
Manastirea Iviron de la Muntele Athos a stat la baza conceperii acestui model, fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretene din secolul XVI.

Motivele florale îmbogatesc acest vesmant preotesc printr-un model amplu ce contureaza felonul incepand din partea din fata pana in spate, unde formeaza un element floral central.Pe spate troneaza icoana Mantuitorului incadrata frumos cu ramuri florale. Epitrahilul este infrumusetat in partea de sus cu icoanele Mantuitorului Iisus Hristos si a Maicii Domnului, iar mai jos cu cei patru evanghelisti brodati in picioare. Stiharul in partea inferioara imprumuta din broderia felonului, iar braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele brodate la randul lor in ton cu vesmantul.Culoarea alba este foarte potrivita pentru slujirea Sfintei Liturghii din duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-181 alb Categorii: ,

2.600 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu motive florale – alb”

S-ar putea să-ți placă și…