Vesmant brodat cu motive florale – catifea mov

Vesmant brodat cu motive florale.

Manastirea Iviron de la Muntele Athos a stat la baza conceperii acestui model, fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretene din secolul XVI.

Vesmantul preotesc este brodat pe catifea mov de o calitate exceptionala – import Germania, cu un bogat model floral ce contureaza frumos felonul de jur-imprejur, iar pe spate troneaza icoana Mantuitorului stand pe tron, pusa in evidenta de ramurile florale. Epitrahilul este innobilat cu cei patru evanghelisti brodati in picioare, iar la piept cu icoana Maicii Domnului si a lui Iisus Hristos. Braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele brodate in ton cu vesmantul, iar galonul brodat ce margineste fiecare element scoate in evidenta intr-un mod deosebit frumusetea broderiei.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-181 catifea mov Categorii: ,

3.750 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

4 recenzii pentru Vesmant brodat cu motive florale – catifea mov

 1. Porei Adrian

  Bună ziua.
  Am comandat în ianuarie 2022 un rând de veșminte brodate.Comanda a fost onorată astăzi 16.02.2022 și arată excepționalnal.
  Să vă dea Dumnezeu spor și sănătate pt a putea oferi preoților multe asemenea veșminte minunate !!!

 2. Stoica Daniel

  Doamne ajută! Am avut deosebita placere de a colabora cu dvs, am comandat acest veșmânt brodat în nuanță de mov, pot spune că totul este la superlativ, un veșmânt regal, calitate, stil și eleganță. Vă mulțumesc pentru promptitudine și profesionalism! Recomand cu toată încrederea! Vă doresc spor și bucurii în toată lucrarea pe care o desfășurați! Vă mulțumesc!

 3. Pr.Iulian

  Doamne ajuta!Am primit acest veșmânt și am rămas din nou foarte plăcut surprins de promtitudinea dvs și de dragostea cu care lucrați pentru casa Lui Dumnezeu și slujitorii ei aceasta se poate vedea in fiecare detaliu a oricărui veșmânt lucrat la dumneavoastră.Sarbatori binecuvântate!

 4. Volociuc Sandu

  Primul lucru pe care pot sa l spun cu certitudine este profesionalism.Al doilea lucru și cel mai important este faptul cum tratezi un client .Am fost tratat ireproșabil și cu un respect pe care din păcate nu l găsim peste tot în România. Mi a-și dori din suflet ca acest tip de colaborare sa l întâlnim mai des în societatea românească. Vreau sa inchei prin a felicita această echipă minunată care se pare ca a înțeles ca o colaborare fără a pune suflet nu poate sa dureze. Va mulțumesc și va doresc mult succes în continuare,pentru ca îl meritați din plin. Cu respect Sandu Volociuc

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…