Vesmant brodat cu motive florale – catifea grena

Vesmant brodat cu motive florale.

Broderia de pe acest vesmant preotesc o regasim ca stil in atelierele scolii cretane din sec XVI, si a stat la baza conceperii acestui model, fiind sursa de inspiratie; Manastirea Iviron de la Muntele Athos fiind locul unde am descoperit aceste frumuseti.

Felonul beneficiaza de o broderie florala ampla ce incepe din fata si se termina in spate intr-un model central. Icoana Mantuitorului stand pe tron innobileaza acest vesmant, pusa in evidenta de ramurile florale ce o sustin. Pe epitrahil sunt brodati cei patru evanghelisti in picioare, iar la piept icoanele Maicii Domnului si a lui Iisus Hristos. Braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele brodate in ton cu vesmantul, iar galonul brodat ce margineste fiecare element scoate in evidenta intr-un mod deosebit frumusetea broderiei.

Pretiozitatea vesmantului este data si de materialul din care este confectionat, catifea de calitate premium, import Germania.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-181 catifea grena Categorii: ,

3.750 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

2 recenzii pentru Vesmant brodat cu motive florale – catifea grena

  1. Viorel Roșca

    Am comandat acest model de veșminte preoțești în luna martie 2022 și le-am primit în luna aprilie 2022, făcute, bineînțeles, la comandă. Sunt foarte mulțumit de calitatea materialelor folosite și de frumusețea broderiilor. Cu următoarea ocazie voi cumpăra, din nou, tot de aici. Mulțumesc și vă apreciez pentru promptitudine! Doamne, ajută! 🤗☦️

  2. Cic Daniela

    Am comandat acest model de veșminte preoțești și tot ceea ce pot să spun este sincere felicitări. O firmă serioasă , timpul de așteptare pentru comandă neașteptat de scurt , materialele folosite de înaltă calitate și o mare amabilitate din partea membrilor firmei . Vă mulțumesc și recomand cu mare încredere celor interesați.

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…