Vesmant brodat cu motive florale – catifea neagra

Vesmant brodat cu motive florale.

Manastirea Iviron de la Muntele Athos a stat la baza conceperii acestui model, fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretene din secolul XVI.

Vesmantul preotesc este brodat pe catifea neagra de o calitate exceptionala – import Germania, cu un bogat model floral ce contureaza frumos felonul de jur-imprejur, iar pe spate troneaza icoana Mantuitorului stand pe tron, pusa in evidenta de ramurile florale. Epitrahilul este innobilat cu cei patru evanghelisti brodati in picioare, iar la piept cu icoana Maicii Domnului si a lui Iisus Hristos. Braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele brodate in ton cu vesmantul, iar galonul brodat ce margineste fiecare element scoate in evidenta intr-un mod deosebit frumusetea broderiei.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-181 catifea neagra Categorii: ,

3.750 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu motive florale – catifea neagra”

S-ar putea să-ți placă și…