Vesminte preotesti brodate cu trandafiri – negru

Vesminte preotesti brodate cu trandafiri.

Culoarea neagra este de data mai recenta in coloristica vesmintelor preotesti si simbolozeaza pocainta si intristarea, drept pentru care preotii le imbraca cu precadere in perioada Postului Mare, la inmormantari si diverse servicii religioase funebre.

Icoana Mantuitorului frumos brodata troneaza pe spatele felonului sustinuta de ramuri florale, iar la baza, de jur-imprejur, trandafirii formeaza un contur. Aceeasi trandafiri inconjoara in mod armonios medalioanele cu cei patru evanghelisti de pe epitrahil, impodobesc stiharul in partea de jos, si de asemenea impodobesc braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase.

Icoana de pe vesmant se poate schimba la cererea clientului fara nici un cost suplimentar.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-15 negru Categorii: ,

2.750 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale, Trandafiri

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte preotesti brodate cu trandafiri – negru”

S-ar putea să-ți placă și…