Vesminte brodate cu trandafiri – crem/albastru

Vesminte brodate cu trandafiri.

Trandafirul ca simbol al frumusetii si al elegantei înnobileaza acest vesmant preotesc dandu-i o nota distincta. Felonul vesmantului preotesc este infrumusetat cu buchete de trandafiri ce formeaza o bordura de jur-imprejur, iar pe spate troneaza icoana Mantuitorului Hristos sustinuta de o salba florala.

Icoanele celor patru evanghelisti de pe epitrahil sunt frumos incadrate de trandafiri, model ce se regaseste si in partea de jos a stiharului. Manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase, sunt innobilate cu aceleasi motive florale, trandafiri, iar plusul de eleganta si de frumusete este adus de catre galonul brodat ce contureaza fiecare piesa a vesmantului.

Traditia crestina ne invata ca albastru este culoarea Maicii Domnului, drept urmare vesmintele sunt potrivite pentru a fi purtate la sarbatorile inchinate ei, dar si in duminicile si slujbele de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-15 crem-albastru Categorii: ,

2.750 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale, Trandafiri

1 recenzie pentru Vesminte brodate cu trandafiri – crem/albastru

  1. Enachi Tatieana

    Promptitudine, profesionalism și calitate superioară sunt caracteristicile ce recomandă apelarea la serviciile dumneavoastră a celor ce doresc sa comande vesminte preoțești!
    Vă mulțumesc!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…