Vesminte brodate cu motive florale si vulturul bicefal – albastru

Vesminte brodate cu vulturul bicefal si motive florale
Florile din vesmantul preotesc de inspiratie greceasca numite si “flori de gheata”, sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea si spice de grau, simbol al trupului Mantuitorui Hristos. Vulturul bicefal incoronat  prezent inca din primele secole crestine in bisericile din Muntele Athos si pe steagul Imperiului Bizantin, innobileaza epitrahilul si acoperamintele pentru Sfintele Vase.
Felonul vesmantului preotesc este frumos ornat in partea de jos de jur-impreju cu motive florale, iar icoana Maicii Domnului este pusa in evidenta de arabescuri bizantine si o coroana ce ne aminteste ca ea este regina lui Hristos. Epitrahilul este innobilat cu vulturul bicefal si cruci, iar stiharul in partea de jos beneficiaza de aceeasi broderie ca si felonul; braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele brodate in ton cu vesmantul.
Calitatea exceptionala firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.
Culoarea albastra a vesmantului preotesc este foarte porivita pentru slujbele din Postul Adormirii Maicii Domnului, la sarbatorile de peste an inchinate Fecioarei Maria dar si in celelalte sarbatori si duminici.

La cerere vesmantul preotesc se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

 

SKU: B-3 albastru Categorii: ,

2.800 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte brodate cu motive florale si vulturul bicefal – albastru”

S-ar putea să-ți placă și…