Vesmant preotesc brodat cu trandafiri – grena

Vesmant preotesc brodat cu trandafiri.

In traditia populara trandafirul este un simbol al frumusetii si al elegantei. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu aceste nobile flori pe fiecare element al sau. Epitrahilul este impodobit cu icoanele celor patru evanghelisti – Matei, Marcu, Luca si Ioan, inconjurate de trandafirii ce le incadreaza armonios. Stiharul in partea de jos, manecutele, braul, dar si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt brodate cu aceleasi motive florale, in ton cu vesmantul. Galonul brodat ce innobileaza acest vesmant ii adduce un spor de frumusete si eleganta.

In traditia crestina rosu/grena simbolizeaza sangele lui Hristos varsat pe Cruce si al martirilor ce s-au jertfit pentru dreapata crerdinta, fapt pentru care slujitorii bisericii poarta vesmintele cu aceasta culoare la Inaltarea Sfintei Cruci, la sarbatorile sfintilor martiri, dar si la Craciun, in acest caz amintindu-ne de marele praznic al Nasterii Domnului. Bineinteles ca aceasta combinatie cromatica a broderiei face ca cestea sa fie foarte potivita pentru duminicile sau sarbatorilr de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-15 grena Categorii: ,

2.750 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale, Trandafiri

1 recenzie pentru Vesmant preotesc brodat cu trandafiri – grena

  1. Radu

    Recomand cu toată încrederea!!!Sunt superbe calitate si seriozitate!!!Felicitari pentru tot ceea ce faceti!!!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…