Vesmant brodat cu motive vegetale si flori – crem

Vesmant brodat cu motive vegetale si flori.

Florile stilizate ce contureaza frumos felonul în partea de jos, crucea de pe spate, stiharul brodat la baza, epitrahilul brodat integral, impreuna cu galonul brodat, îi dau acestui vesmant o nota de simplitate si eleganta.

Culoarea crem a vesmantului preotesc este foarte potrivita pentru a sfi imbracata de catre slujitorii bisericii la praznuirea Invierii Domnului, dar si in duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmantul este brodat cu fir metalic auriu in combinatie cu usoare accente de purpuriu in fir de matase, iar acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt brodate in acelasi ton.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-12 crem Categorii: ,

2.650 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

4 recenzii pentru Vesmant brodat cu motive vegetale si flori – crem

 1. Dan Nicu

  Am comandat si am primit aceste vesminte foarte repede, exact ca in poze, calitate material deosebita, super-profesionisti, recomand cu incredere,cu siguranta o sa mai comand. Multumesc Simcri Brod

 2. Dascalu Valeriu

  Am comandat veșmintele și am fost foarte mulțumit de serviciile oferite! Recomand cu încredere!

 3. Gabriela Linca

  Am comandat aceste vesminte ,sunt minunate si de calitate ,exact ca in poze,si cu atat mai mult se potrivrsc conform masuratorilor.
  Multumesc din toata inima,Simcri Brod pentru seriozitate si rafinament !
  Recomand cu toata increderea !

 4. Vânătoru Cosmin

  Am comandat acest veșmânt, sunt exact ca în poze, iar măsurătorile s au potrivit perfect, recomand cu încredere!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…