Vesmant brodat cu flori si motive vegetale – verde

Vesmant brodat cu flori si motive vegetale.

Motivele florale formeaza prin aranjamentul lor, o bordura ce infrumuseteaza felonul acestui vesmant preotesc in partea de jos, de jur-imprejur. Stirahul are o broderie la poala,ce intregeste elegant imaginea de ansamblu al vesmantului. Epitrahilul este bogat ornamentat cu broderie pe toata suprafata lui, iar braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele la randul lor brodate in ton cu vesmantul. Frumusetea si eleganta acestui vesmant este data si de galonul brodat ce contureaza fiecare piesa a vesmantului preotesc.

In traditia crestina vesmintele verzi se imbraca cu precadere in Duminica Floriilor, la Rusalii dar si in duminicile si sarbatorile de peste an. Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-12 verde Categorii: ,

2.650 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu flori si motive vegetale – verde”

S-ar putea să-ți placă și…