Vesmant brodat cu flori si motive vegetale – grena

Vesmant brodat cu flori si motive vegetale.

Motivele florale formeaza prin aranjamentul lor, o bordura ce infrumuseteaza felonul acestui vesmant preotesc in partea de jos, de jur-imprejur. Stirahul are o broderie la poala,ce intregeste elegant imaginea de ansamblu al vesmantului. Epitrahilul este bogat ornamentat cu broderie pe toata suprafata lui, iar braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele la randul lor brodate in ton cu vesmantul. Frumusetea si eleganta acestui vesmant este data si de galonul brodat ce contureaza fiecare piesa a vesmantului preotesc.

In traditia crestina rosu/grena simbolizeaza sangele lui Hristos varsat pe Cruce si al martirilor ce s-au jertfit pentru dreapata crerdinta, fapt pentru care slujitorii bisericii poarta vesmintele de aceasta culoare la Inaltarea Sfintei Cruci, la sarbatorile sfintilor martiri, dar si la Craciun, in acest caz amintindu-ne de marele praznic al Nasterii Domnului.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-12 grena Categorii: ,

2.500 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

4 recenzii pentru Vesmant brodat cu flori si motive vegetale – grena

 1. Luminita Dascalu

  Am comandat și am primit aceste veșminte minunate , de o calitate și frumusețe deosebita. Menționez ca locuiesc in America , comanda am făcut-o on line dar am putut tot timpul sa țin legătura prin telefon sau mesaje cu reprezentanții firmei. Au dat dovada de profesionalism, si corectitudine tot timpul. Sint foarte mulțumită de colaborarea cu aceasta firma și o recomand cu cea mai mare dragoste și încredere , celor care au nevoie. Cum am menționat puteți sa aveți mare încredere in aceasta firma și sa comandați chiar și din străinătate ca și mine și va promit ca nu veți fi dezamăgiți. Mulțumesc frumos reprezentanților firmei și mult respect .
  Celor care doriți puteți sa îmi scrieți dacă doriți mai multe explicații.

 2. Luminita Dascalu

  Am comandat acest veșminte din America și doresc sa va spun ca sunt foarte mulțumită. Este ff frumos de o calitate deosebita și ce este și mai important colaborarea și profesionalismul firmei sunt de admirat.
  Deși sunt la mare distanta de țara sunt incantata de felul cinstit , corect de execuția și corectitudinea de care au dat dovada. Nu am avut probleme, comunicarea fie telefonică sau prin mesaje a fost cit se poate de bine iar răspunsurile firmei au fost promte și m-au informat cu tot ce am dorit sa întreb.
  Recomand din suflet aceasta firma și in special celor ca mine care suntem in afara țării. Va promit ca nu veți fi dezamăgiți.
  Mulțumesc reprezentanților firmei și va doresc mult succes!

 3. Ganea Elena

  Mii de mulțumiri pentru veșmintele preoțești primite într-un sat din Constanta ,o calitate extraordinara ,o broderie extraordinara ,mii de multumiri și aprecieri
  Cine le-a confecționat sa fie binecuvântat .
  Mulțumesc încă o dată din suflet !

 4. Petre Mirela

  Doamne ajuta!
  Extraordinar de bine lucrat!
  Mulțumiri!
  Profesioniști !

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…