Vesmant brodat cu flori si motive vegetale – grena

Vesmant brodat cu flori si motive vegetale.

Motivele florale formeaza prin aranjamentul lor, o bordura ce infrumuseteaza felonul acestui vesmant preotesc in partea de jos, de jur-imprejur. Stirahul are o broderie la poala,ce intregeste elegant imaginea de ansamblu al vesmantului. Epitrahilul este bogat ornamentat cu broderie pe toata suprafata lui, iar braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele la randul lor brodate in ton cu vesmantul. Frumusetea si eleganta acestui vesmant este data si de galonul brodat ce contureaza fiecare piesa a vesmantului preotesc.

In traditia crestina rosu/grena simbolizeaza sangele lui Hristos varsat pe Cruce si al martirilor ce s-au jertfit pentru dreapata crerdinta, fapt pentru care slujitorii bisericii poarta vesmintele de aceasta culoare la Inaltarea Sfintei Cruci, la sarbatorile sfintilor martiri, dar si la Craciun, in acest caz amintindu-ne de marele praznic al Nasterii Domnului.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-12 grena Categorii: ,

2.650 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

1 recenzie pentru Vesmant brodat cu flori si motive vegetale – grena

  1. Albert Ionuț

    Doamne ajuta!
    Am comandat acest veșmânt și mărturisesc că sunt foarte mulțumit. Atât de colaborare cât și de calitatea veșmântului.
    RECOMAND!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…