Vesmant brodat cu motive florale si cruci patriarhale – verde

Vesmant brodat cu motive florale.

Insula Kerkyra – Corfu (Grecia), cu vegetatia ei florala a fost sursa de inspiratie pentru realizarea acestui vesmant preotesc.

Felonul in partea de jos este infrumusetat cu buchete florale ce formeaza o bordura de jur-imprejur, iar crucea stilizata de pe spate este compusa tot din elemente florale. Stiharul are in partea inferioara broderie asemanatoare cu cea de pe felon, venind astfel in prelungirea lui, iar epitrahilul bogat ornamentat cu flori si cruci intregeste in mod elegant imaginea de ansamblu al vesmantului. Braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele la randul lor brodate in ton cu vesmantul.

Culoarea verde este foarte potrivita pentru slujirea Sfintei Liturghii la Florii si Rusalii.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-11 verde Categorii: ,

3.200 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

3 recenzii pentru Vesmant brodat cu motive florale si cruci patriarhale – verde

  1. Onofrei Nicolae

    E un vesmant f frumos! Am comandat acest model cu icoana Maicii Domnului! E un vesmant suferitor, frumos împodobit și se așează foarte bine! Felicitări !

  2. Cormoș Mircea

    Am avut bucuria să primesc un asemenea veșmânt, realizat la acest atelier. Consider că este superb. De asemenea am observat că s-a acordat o grijă specială fiecărui detaliu. Felicit pe realizatorii acestor minunate odăjdii și le doresc să fie răsplătiți de Dumnezeu pentru sârguința și dedicarea cu care lucrează pentru ca să se sfințească, prin sfințenia acordată în timpul slujbelor bisericești oamenilor, numele Său.

  3. Draghiș Gheorghe

    Mulțumim pentru veșmintele deosebite primite, pentru promptitudine și vă dorim toată binecuvântarea !

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…