Vesmant brodat cu motive florale – albastru

Vesmant brodat cu motive florale.

Insula Kerkyra – Corfu (Grecia), cu vegetatia ei florala a fost sursa de inspiratie pentru realizarea acestui vesmant preotesc.

Felonul in partea de jos este infrumusetat cu buchete florale ce formeaza o bordura de jur-imprejur, iar crucea stilizata de pe spate este compusa tot din elemente florale. Stiharul are in partea inferioara broderie asemanatoare cu cea de pe felon, venind astfel in prelungirea lui, iar epitrahilul bogat ornamentat cu flori si cruci intregeste in mod elegant imaginea de ansamblu al vesmantului. Braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele la randul lor brodate in ton cu vesmantul.

Culoarea albastra este foarte potrivita pentru slujirea Sfintei Liturghii din duminici si sarbatorile inchinate Maicii Domnului.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-114 albastru Categorii: ,

2.850 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

1 recenzie pentru Vesmant brodat cu motive florale – albastru

  1. Bogdan Boicu

    Multumim pentru colaborare, vesmantul este de foarte buna calitate si pe masura asteptarilor. Promptitudinea si calitatea lucrarii ne indeamna sa va recomandam. Succes pe mai departe!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…