Vesmant brodat cu motive florale – alb/albastru

Vesmant brodat cu motive florale.
Motivele florale ale acestui vesmant preotesc au avut ca sursa de inspiratie vegetatia florala a frumoasei insule Kerkyra – Corfu (Grecia), a carei protector este Sfantul Spiridon.

Buchete stilizate de flori, intr-o combinatie de auriu si matase albastra, impodobesc vesmantul pe felon in partea de jos de jur-imprejur, iar crucea de pe spate este si ea alcatuita din elemente florale. Epitrahilul este infrumusetat cu aceleasi buchete care incadreaza armonios crucile brodate, stiharul in partea inferioara este brodat cu aceleasi buchete de pe felon, parand ca este o prelungire a cestuia, iar manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si elele la randul lor brodate in ton cu vesmantul.

Culoarea alba, ca simbol al puritatii si al cureteniei luminii harului lui Dumnezeu, este foarte potrivita pentru slujirea Sfintei Liturghii din duminicile si sarbatorile de peste an.
Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-114 alb-albastru Categorii: ,

2.850 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

3 recenzii pentru Vesmant brodat cu motive florale – alb/albastru

  1. Paul

    Doamne ajută! Un coleg preot mi-a recomandat acest site, de care, sincer nu știam, iar din luna decembrie, comand vesminte doar de aici. De ce? Pentru seriozitate, explicații, materiale de calitate, modele frumoase și multe altele, pe care doresc sa le descopere și alții. Felicitări și spor, cu bucurii și Sărbători fericite! Doamne ajută!

  2. Alexandru-Florin Ureche

    Recomand cu căldură. Seriozitate, material de calitate dar și frumusețe fac din acest veșmânt un adevărat rai, o adevărată podoabă. Mulțumesc. Doamne ajuta!

  3. Andreu Cornel

    Am găsit site-ul la o căutare google, am intrat in legatură cu oamenii, care m-au servit cu căldură și bunătate. Cât despre vesmânt calitate și frumusețe. Cu sigurantă voi mai comanda vesminte de aici.

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…