Vesmant brodat cu motive florale – catifea grena

Vesmant brodat cu motive florale.

Motivele florale ale acestui vesmant preotesc au avut ca sursa de inspiratie vegetatia florala a frumoasei insule Kerkyra – Corfu (Grecia), a carei protector este Sfantul Spiridon.

Florile stilizate brodate cu fir metalic auriu in combinatie cu fir de matase alba, orneaza felonul de jur împrejur, iar crucea de pe spate este si ea alcatuita din aceleasi elemente florale.

Stiharul brodat in partea de jos împreuna cu galonul brodat ce contureaza fiecare element al vesmantului, scot in evidenta frumusetea si eleganta vesmantului.

Culoarea grena este foarte potrivita pentru sarbatorile inchinate sfintilor mucenici si martiri, la Inaltarea Sf. Cruci sau in Postul Craciunului.

Vesmintele sunt brodate pe catifea de bumbac de cea mai buna calitate.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-114 catifea grena Categorii: ,

3.350 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

6 recenzii pentru Vesmant brodat cu motive florale – catifea grena

 1. Alin Marina

  Nu pot spune decat, multumesc! Vesmintele arata foarte bine, sunt dintr-un material de inalta calitate! Recomand cu incredere! Va doresc multa sanatate!

 2. Blaj Daniela

  Hristos a inviat! Va multumesc din suflet, vesminte de calitate exceptionala, māsura exacta, totul perfect, nu pot decât sā recomand cu incredere.

 3. Funar Doina

  Doamne ajuta,
  Locuiesc in Germania la Stuttgart,am comandat un vesmînt preoțesc la dumneavoastră și sunt foarte mulțumită:totul este la înalta calitate ,livrarea mai repede de cît era terminul.Alle Achtung.

 4. Paula Boscodeala

  Nu pot sa spun decât că vă mulțumesc enorm pentru acesta comandă! Totul este de înaltă calitate și cât se poate de excepțional.
  Cu mare drag o să revin pentru alte comenzi.

 5. Soare Ioan

  Am comandat 2 vesminte de pe acest site. Ambele sunt superbe si admirate de toata lumea.
  De asemenea, calitatea materialelor si a broderiei este excelenta.
  Va multumesc si sigur voi mai comanda de pe site-ul dumneavoastra.

 6. Radu

  Multumesc. Vasminte de o calitate exceptionala! Croite de parca as fi fost de fata! Recomand!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…