Vesmant brodat cu model vita de vie – albastru

Vesmant brodat cu model vita de vie.

          Vita de vie e prezenta in viata crestina inca de la începuturile ei, ea fiind consemnata si în Biblie, si simbolizeaza sangele Mantuitorului Hristos.

          Felonul vesmantului preotesc este brodat de jur-imprejur cu ramuri de vita de vie ce in partea din spate se impreuneaza formand un element central; spatele felonului este innobilat cu o cruce, dar la cererea clientului o putem inlocui cu o icoana brodata; pe epitrahil se regasesc aceleasi ramuri de vita de vie in combinatie cu cruci; manecutele si braul vesmantului preotesc sunt brodate cu aceleasi motive vita de vie si cruci.

          Vesmantul preotesc este brodat pe lirino (un material grecesc de calitate premium, special pentru vesminte), cu fir auriu în combinatie cu fir de matase de culoarea alba, pe spatele felonului regasim o cruce, totul infrumusetat cu galon brodat. In componenta vesmantului intra si acopermintele pentru Sfinte Vase, brodate la fel ca si veșmântul.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face in ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-1 albastru Categorii: ,

1.750 lei

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu model vita de vie – albastru”

S-ar putea să-ți placă și…