Vesminte brodate cu monograma si cruci – grena

Vesminte brodate cu monograma si cruci.

XP- Monograma lui Hristos este un simbol crestin, care conform traditiei crestine, a fost visat de împaratul Constantin cel Mare inaintea bataliei de la Podul Milvius, capatand si numele de cruce constantiniana sau labarum.

In traditia crestina rosu/grena simbolizeaza sangele lui Hristos varsat pe Cruce si al martirilor ce s-au jertfit pentru dreapata crerdinta, fapt pentru care slujitorii bisericii poarta vesmintele cu aceasta culoare la Inaltarea Sfintei Cruci, la sarbatorile sfintilor martiri, dar si in perioada Postului Mare.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Frumusetea acestui veesmant preotesc este data pe de o parte de simplitatea modelului, iar pe de alta parte de combinatia cromatica – alb/grena.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-30 grena Categorii: ,

2.700 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Sfanta Cruce

1 recenzie pentru Vesminte brodate cu monograma si cruci – grena

  1. COHUT IOAN

    Foarte frumoase, eu mi-am comandat pe verde pentru Rusalii! Cu toate că au fost comandate cam din scurt mi-au ajuns la timp!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…