Vesminte brodate cu model vita de vie – albastru

Vesminte brodate cu model vita de vie.

Culoarea albastra a vesmantului, se recomanda a fi purtata la sarbatorile inchinate Maicii Domnului – Bunavestirea, Adormirea Maicii Domnului, etc.

Vesmintele preotesti sunt brodate cu vita de vie si cruci, elemente ce formeaza un contur al felonului in partea de jos, de jur-imprejur. Acelasi model este si pe epitrahil, iar crucile la randul lor sunt cele care innobileaza braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase.

Pecetea cu inscriptia IC XC NI KA ( IISUS HRISTOS BIRUITORUL), ce se foloseste la insemnarea prescurilor, este inclusa in crucea de pe spatele felonului. Firul auriu in combinatie cu firul de culoarea cuprului alcatuiesc broderia ce infrumuseteaza vesmantul.

Vesmantul preotesc este confectionat din lirino (material grecesc de calitate premium, special pentru vresminte), iar firele din broderie sunt de calitate superioara, lucru care aduce un plus de durabilitate si frumusete vesmantului.

La cerere vesmantele preotesti se pot confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-4 albastru Categorii: ,

1.700 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte brodate cu model vita de vie – albastru”

S-ar putea să-ți placă și…