Vesmant brodat cu spice de grau si vita de vie – Agapia-alb

Vesmant brodat cu spice de grau si vita de vie

Vita de vie se împleteste în mod armonios cu spicele de grau formand o ghirlanda ce împodobeste felonul de jur-împrejur. Icoana Mantuitorului de pe spatele felonului innobileaza vesmantul iar Sfintii Apostoli Petru si Pavel de pe epitrahil, aduc un plus de frumusete. Acelasi model vita de vie si spic de grau se regaseste si pe brau, manecute, si acoperamintele pentru Sfintele Vase, iar galonul brodat ce contureaza fiecare piesa a vesmantului, aduce un spor de frumusete si eleganta.

Culoarea alba a vesmantului slujitorii bisericii o poarte in cadrul Sfintei Liturghii din duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: Agapia-alb Categorii: ,

3.200 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie si spice de grau

2 recenzii pentru Vesmant brodat cu spice de grau si vita de vie – Agapia-alb

  1. Benea Bogdan Alexandru

    Am comandat acest veșmânt, este foarte frumos, profesionalism și multă dăruire în tot ceea ce faceți….. Recomand cu mare încredere aceste vesminte de pe site-ul SIMCRI

  2. Benea Bogdan Alexandru

    Este al patrulea rand de veșminte pe care îl iau de pe acest site, deosebite

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…