Vesmant brodat cu motive florale – negru

Vesmant brodat cu motive florale.
Negrul este in mod traditional culoarea slujbelor funebre, este o culoare de data mai recenta in coloristica vesmintelor, si simbolizeaza pocainta si intristarea. Vesmintele preotesti de culoare neagra sau cernita se poarta in perioada Postului Mare, dar si la diverse servicii religioase funebre.
Combinatia de culori regasita in broderie, fir auriu in combinatie cu matase alba, ii dau acestui vesmant o nota de sobrietate specifica slujbelor la care se imbraca. Complexitatea si rafinamentul broderiei face ca acest vesmant sa fie extrem de elegant si rafinat, cromatica si însusi modelul în sine de broderie îi confera acestui vesmant o frumusete aparte; fiecare cruce ca element central al broderiei este îmbracata în flori albe, simbol al curateniei si al puritatii luminii harului lui Dumnezeu, dandu-i acesteia pretuirea si importanta cuvenita.
Felonul la randul lui, pe spate are o cruce alcatuita din elemente florale ce îi aduce vesmantului un plus de rafinament, iar galonul brodat nu face altceva dacat sa accentueze acest lucru. Braul manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase, sunt si ele brodate in ton cu vesmantul.
Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.
La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-8 negru Categorii: ,

2.500 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu motive florale – negru”

S-ar putea să-ți placă și…