Vesmant brodat cu motive florale

Florile din vesmantul preotesc de inspiratie greceasca numite si “flori de gheata”, sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului Mantuitorui Hristos.Vulturul bicefal incoronat  prezent inca din primele secole crestine in bisericile din Muntele Athos si pe steagul Imperiului Bizantin, innobileaza epitrahilul si acoperamintele pentru Sfintele Vase.Epitrahilul este innobilat la piept cu icoanele Mantuitorului si a Maicii Domnului cu Pruncul în brate si mai jos cu icoanele celor patru evanghelisti – Sf. Ioan, Sf. Luca, Sf. Matei si Sf. Marcu (icoanele pot fi inlocuite la cererea clientului fara nici un cost suplimentar). Stiharul in partea de jos este brodat in acelasi ton cu vesmantul, iar pe felon in partea din fata la piept, regasim doua medalioane – Iisus si Maica Domnului, frumos brodate. Felonul in parte din spate este brodat cu doi ingeri ce parca sustin icoana Sf. Mare Mucenic Gheorghe, icoana ce poate fi înlocuita cu o alta dupa preferinta clientului, fara nici un cost suplimentar.Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-10 crem-albastru Categorii: ,

3.300 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

4 recenzii pentru Vesmant brodat cu motive florale

 1. Ciprian

  Multumesc! Este o bijuterie, lucratura fina, material foarte bun. Seriozitate, punctualitate în onorarea comenilor. Recomand!

 2. Mailat Gheorghe

  Calitatea își spune cuvântul. Cu toate ca am avut emoții, profesionalismul de care au dat dovadă este unul de lăudat. Recomand cu toată încrederea. Mulțumesc.

 3. Dumitri Ionut

  Calitate superioara si un design pe masura recomand cu toata increderea pentru toate persoanele fara retinere.

 4. Ștefan Aurel

  Profesionalism și calitate !
  Recomand cu toată încrederea !

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…