Vesmant brodat cu flori si cruci – crem/grena

Vesmant brodat cu flori si cruci.

Modelul floral de o frumusete si o eleganta aparte innobileaza acest vesmant preotesc facandu-l pretios prin insasi complexitatea si finetea broderiei. Elementul central al fiecarui model de pe felon este Sfanta Cruce in jurul careia se impletesc armonios elementele floale, formand astfel o bordura de jur-imprejur in partea de jos. Pe spatele felonului troneaza o cruce stilizata pusa foarte frumos in evidenta de florile ce o inconjoara. Aceleasi elemente decorative sunt prezente si pe celelalte piese ale vesmantului – brau, manecute, dar si pe acoperamintele pentru Sfintele Vase ce sunt parte integranta ale vesmantului preotesc. Broderia e pusa in evidenta atat de cromatica culorilor cat si de galonul brodat ce contureaza fiecare element al vesmantului.

Combinatia de culori auriu, care semnifica bogatia darurilor Sfantului Duh, si grena ce ne duce cu gandul la Sangele lui Hristos varsat pe Cruce, dar si la Craciun, fac ca acest vesmant preotesc sa poata fi purtat atat in dumicile si sarbatorile de peste an, cat si la sarbatoarea Nasterii Domnului, la Inaltarea Sfintei Cruci sau la praznuirea sfintilor martiri.

Broderia vesmantului este realizata cu fir auriu in combinatie cu fir de matase grena, toate fiind de o calitate exceptionala, lucru ce contribuie la durabilitatea si frumusetea broderiei.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-8 crem-grena Categorii: ,

3.000 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

2 recenzii pentru Vesmant brodat cu flori si cruci – crem/grena

  1. Frasinel Bogdan

    Oamenii aceștia arata o intenție serioasa de a-si respecta clienții! Pe lângă vesmintele propriu-zise și cele pentru Sfintele Vase – toate foarte frumoase-, în pachet am găsit și un procovat, o husa-plic pentru vesminte și o husa mare. Mulțumesc mult!

  2. Ionuț Pavel

    Subscriu comentariul domnului Bogdan! Au dat dovadă de seriozitate, îi recomand tuturor! Vă mulțumesc!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…