Vesmant brodat cu flori de bujor – Bujoreni – crem

Vesmant brodat cu flori de bujor.

          Forile de bujor au fost sursa de inspiratie pentru acest vesmant. Declarat ca floare nationala a Romaniei, bujorul este un simbol al onoarei si al dragostei.

          Felonul vesmantului preotesc este brodat de jur-imprejur cu buchete de bujori si cruci frumos ornamentate; spatele felonului este innobilat cu o cruce iar pe epitrahil se regasesc aceleasi buchete de bujori in combinatie cu cruci; manecutele si braul vesmantului preotesc sunt brodate cu aceleasi motive florale.

          Vesmantul preotesc este brodat pe lirino (un material grecesc de calitate premium, special pentru vesminte), cu fir auriu în combinatie cu fir de matase de culoarea grena. In componenta vesmantului intra si acopermintele pentru Sfinte Vase, brodate la fel ca si veșmântul.

          Culoarea crem a vesmantului preotesc este foarte potrivita pentru slujba Invierii Domnului dar si la Sfanta Liturghie de duminica si sabatorile de peste an.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face in ton cu culoarea aleasa.

SKU: Bujoreni - crem Categorii: ,

2.000 lei

1 recenzie pentru Vesmant brodat cu flori de bujor – Bujoreni – crem

  1. Vasilică Anișoara

    Calitate, Seriozitate, Rapiditate, Bună comunicare!
    Cu respect, Vă mulțumesc !

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…