Vesminte preotesti cu monograma lui Hristos si cruci – grena

Vesminte preotesti cu monograma lui Hristos si cruci.
Vita de vie si spicele de grau, ca simbol al Trupului si al Sangelui Mantuitorului Hristos (Sfanta Impartasanie), sunt cele ce impodobesc monograma lui Hristos si crucile prezente pe acest vesmant preotesc. Monograma lui Hristos, XP, reprezinta un simbol crestin timpuriu, iar prin folosirea acestor doua litere in perioada paganismului, utilizatorul isi afirma identitatea crestina. Conform traditiei crestine, acest simbol a fost visat de împaratul Constantin cel Mare înaintea bataliei de la Podul Milvius, capatand si numele de cruce constantiniana sau labarum.

Crucile si monograma (XP), alterneaza la baza felonului alcatuind o frumoasa  de jur imprejur. Manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase beneficiaza de aceeasi broderie in ton cu vesmantul, iar icoana ce se regaseste pe felon poate fi schimbata la cererea clientului fara nici un cost suplimentar.
Vesmantul este brodat cu fir auriu si fir metalic argintiu de cea mai buna calitate – care isi pastreaza stralucirea si durabilitatea in timp, iar materialul este importat din Grecia si e special pentru vesminte.
La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-6 grena Categorii: ,

1.800 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Sfanta Cruce

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte preotesti cu monograma lui Hristos si cruci – grena”

S-ar putea să-ți placă și…