Vesminte preotesti brodate cu motive florale si icoane

Vesminte preotesti brodate cu motive florale si icoane.

Acest model de inspiratie greceasca, infrumuseteaza vesmintele preotesti facandu-le deosebite atat prin cromatica cat si prin finetea si broderiei. Flori de gheata – asa le numesc grecii. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului Mantuitorui Iisus Hristos.Vulturul bicefal incoronat  prezent inca din primele secole crestine in bisericile din Muntele Athos si pe steagul Imperiului Bizantin, innobileaza epitrahilul si acoperamintele pentru Sfintele Vase.Pe epitrahilul vesmantului gasim icoanele Maicii Domnulul si a Mantuitorului Hristos, iar mai jos chipurile frumos brodate ale celor patru evanghelisti: Matei, Marcu, Luca si Ioan. Pe felon troneaza icoana Maicii Domnului inconjurata de sfinti – se pot pune la alegere sfintii la care clientul are evlavie mai mare.

Manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele la randul lor brodate in ton cu vesmantul, iar galonul brodat aduce un spor de frumusete si eleganta.

Broderia vesmintelor este cu fir auriu in combinatie cu fir de matase grena.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-10 icoane Categorii: ,

3.750 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte preotesti brodate cu motive florale si icoane”

S-ar putea să-ți placă și…