Vesmant brodat cu cruci si motive florale – crem/verde

Vesmant brodat cu cruci si motive florale

Crucile alterneaza cu buchetele florale cursiv in partea de jos a felonului, dandu-i acestui vesmant preotesc o nota de eleganta si simplitate. Epitrahilul este infrumusetat cu buchete de flori si cruci, modele ce se regasesc si pe brau, manecute si acoperamintele pentru Sfintele Vase.

Vesmintele preotesti sunt brodate cu fir auriu in combinatie cu fir de matase in diverse culori, fire de calitate superioare ce contribuie la durabilitatea si frumusetea vesmantului.

Culoarea crem a vesmantului este foarte potrivita pentru slujirea preotului  la sarbatoarea Invierii Domnului, cat si la Sfanta Liturghie din diminicile si sarbatorile de peste an.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

 

SKU: B-5 crem-verde Categorii: ,

1.700 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

3 recenzii pentru Vesmant brodat cu cruci si motive florale – crem/verde

 1. Ligia Fratila

  Am făcut comandă anul trecut de un veșmânt din catifea.Absolut superb.Pentru modul de lucru ,pentru finisajele finite și pentru tot întregul acestuia ,anul acesta am făcut o altă comandă pentru un alt veșmânt.Suntem foarte încântati ,atat noi căt și preotul nostru.Recomond din tot sufletul.
  Seriozitate,rafinament și calitate.

 2. Ligia Fratila

  Recomand.
  Seriozitate,rafinament calitate.

 3. Pr. Alexandru Stanciu

  Doamne ajută! Recomand cu toată inima acest atelier! Sunt oameni serioși, drăguți și punctuali. Am primit veșmintele foarte repede, iar profesionalismul de care au dat dovadă m-a surprins foarte plăcut.

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…