Vesmant brodat cu crini – catifea grena

Vesmant brodat cu crini.
Crinii sunt considerati în traditia crestina florile Maicii Domnului si simbolizeaza puritatea, neîntinarea. Vesmantul preotesc este ornat cu ramuri de crini brodate cu fir metalic auriu in combinatie cu fir de matase alba, iar pe spatele felonului troneaza icoana Maicii Domnului (icoana poate fi schimbata la cererea clientului), asezata pe ramuri de flori.
Epitrahilul este infrumusetat cu flori de crini in combinatie cu cruci, stiharul in partea de jos are o bordura brodata, iar manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele brodate in ton cu vesmantul.
Frumusetea vesmantului este data si de materialul din care este confectionat, catifea visinie, care are proprietatea de a scoate foarte tare in evidenta broderia ce il innobileaza.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.
La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-33 catifea grena Categorii: ,

3.500 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu crini – catifea grena”

S-ar putea să-ți placă și…