Vesmant brodat cu arabescuri bizantine si cruci – alb

Vesmant brodat cu arabescuri bizantine si cruci.
Crucile cu arabescuri bizantine, epitrahilul brodat integral cu ciucuri aurii in partea de jos, stiharul înfrumusetat cu broderie la poala, impreuna cu galonul brodat direct pe vesmant, fac ca acest produs sa fie deosebit atat prin unicitate cat si prin felul in care a fost confectionat.

Vesmantul preotesc are felonul  impodobit in partea de jos cu cruci ample ce formeaza un contur de jur-imprejur, peste care troneaza icoana Mantuitorului frumos incadrata in arabescuri ce intruchipeaza sfanta cruce.
Unicitatea acestui vesmant este data de galonul brodat direct pe vesmant, element cu element, care este un proces extrem de laborios ce necesita multa indemanare si pricepere.

Culoarea alba in traditia crestina simbolizeaza curatenia si puritatea luminii harului lui Dumnezeu. Vesminte de culoarea alba preotii poarta la slujba Invierii Domnului, Schimbarea la fata, dar si in duminicile si in duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-14 alb Categorii: ,

3.600 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Arabescuri, Sfanta Cruce

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu arabescuri bizantine si cruci – alb”

S-ar putea să-ți placă și…