Vesminte brodate cu floarea soarelui – alb

Vesminte brodate cu floarea soarelui.

Vesmantul preotesc este brodat cu floarea soarelui -simbol al vietii, atat de prezenta în viata si traditia poporului roman.

Floarea soarelui orneaza felonul in partea de jos, de jur-imprejur, terminandu-se in spate printr-un model central ce urca inspre icoana brodata cu Maica Domnului ce troneaza pe spatele felonului, sustinuta de o ghirlanda florala. Crucile alterneaza armonios cu floarea soarelui pe epitrahil, iar manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfinte Vase sunt si ele brodate in ton cu restul vesmantului.

Combinatia cromatica a broderiei face ca acest vesmant sa poate fi imbracat atat la sarbatoarea Floriilor, cat si in duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-17 alb Categorii: ,

3.000 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

1 recenzie pentru Vesminte brodate cu floarea soarelui – alb

  1. Mihăiță Dicu

    Calitate a materialului excelentă, lucrate foarte bine și seriozitate. Măsurile solicitate fac veșmintele să fie personalizate după mărimea fiecaruia, se potrivesc perfect. Felicitări pentru profesionalism, calitate și seriozitate! Cu mulțumiri!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…