Vesmant brodat cu struguri si spice de grau – albastru

Vesmant brodat cu struguri si spice de grau.

Cum in traditia crestina albastrul este culoarea Maicii Domnului, vesmantul preotesc poate fi purtat atat la sarbatorile inchinate ei, cat si in duminicile si sarbatorile de peste an.

Vita de vie si spicul de grau, simbol al Trupului si al Sangelui Mntuitorului Hristos – Sfanta Euharistie, orneaza acest vesmant printr-un model bogat, infrumusetand felonu incepand din partea din fata, de la piept, pana in spate unde formeaza un element central ce urva spre icoana.

Impletitura de spice formeaza o rama pe spatele felonului care incadreaza frumos icoana lui Iisus, care aduce vesmantului un plus de frumusete si pretiozitate.Celelalte piese: braul, manecutele, epitrahilul si acoperamintele pentru Sfintele Vase, sunt brodat in ton cu vesmantul.

Broderia este in fir de argintiu de inalta calitate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-35 albastru Categorii: ,

2.850 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie si spice de grau

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu struguri si spice de grau – albastru”

S-ar putea să-ți placă și…