Vesmant brodat cu motive florale – crem/verde

Vesmant brodat cu motive florale.

Insula Kerkyra – Corfu (Grecia), cu vegetatia ei florala a fost sursa de inspiratie pentru realizarea acestui vesmant preotesc.

Felonul in partea de jos este infrumusetat cu buchete florale ce formeaza o bordura de jur-imprejur, iar crucea stilizata de pe spate este compusa tot din elemente florale. Stiharul are in partea inferioara broderie asemanatoare cu cea de pe felon, venind astfel in prelungirea lui, iar epitrahilul bogat ornamentat cu flori si cruci intregeste in mod elegant imaginea de ansamblu al vesmantului. Braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele la randul lor brodate in ton cu vesmantul.

Culoarea crem este foarte potrivita pentru slujirea Sfintei Liturghii din duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-114 crem-verde Categorii: ,

2.850 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

2 recenzii pentru Vesmant brodat cu motive florale – crem/verde

 1. Radu V Ciui

  Este al patrulea rând de veșminte pe care l-am comandat prin vesmintepreotesti.ro cu domnul Cristian. Calitatea materialului și a croitorului este de cea mai înaltă calitate, veșmintele fiind deosebit de frumoase la un preț accesibil .
  Am rămas foarte impresionat de rapiditatea cu care veșmintele au fost terminate, după ce comanda s-a făcut.
  Cu siguranță voi mai achiziționa și alte veșminte în viitorul apropiat.
  Recomand cu încredere celor care au nevoie de un veșmânt preoțesc pur ortodox, sa apeleze la serviciile dânșilor… Nu o să regretați!

 2. Popa Antoaneta

  Am comandat acest veșmânt! Este absolut extraordinar de bine, frumos și atent lucrat!
  Părintele a fost încântat peste măsură!
  Sigur vom mai reveni la dvs!
  Sănătate și Doamne ajută!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…