Vesmant brodat cu model vita de vie – grena

Vesmant brodat cu model vita de vie.

          Vita de vie e prezenta in viata crestina inca de la începuturile ei, ea fiind consemnata si în Biblie, si simbolizeaza sangele Mantuitorului Hristos.

          Felonul vesmantului preotesc este brodat de jur-imprejur cu ramuri de vita de vie ce in partea din spate se impreuneaza formand un element central; spatele felonului este innobilat cu o cruce, dar la cererea clientului o putem inlocui cu o icoana brodata; pe epitrahil se regasesc aceleasi ramuri de vita de vie in combinatie cu cruci; manecutele si braul vesmantului preotesc sunt brodate cu aceleasi motive vita de vie si cruci.

          Vesmantul preotesc este brodat pe lirino (un material grecesc de calitate premium, special pentru vesminte), cu fir auriu în combinatie cu fir de matase de culoarea grena, pe spatele felonului regasim o cruce, totul infrumusetat cu galon brodat. In componenta vesmantului intra si acopermintele pentru Sfinte Vase, brodate la fel ca si veșmântul.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face in ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-1 grena Categorii: ,

1.750 lei

1 recenzie pentru Vesmant brodat cu model vita de vie – grena

  1. Ana

    Am primit comanda, sunt foarte mulțumită și bucuroasă. Promptitudine, seriozitate! Materiale de calitate și broderia impecabilă! Am fost plăcut impresionată și apreciez timpul acordat pentru cuvintele scrise de mână, mai ales că trăim într-o lume digitală unde pixul sau stiloul nu se mai folosesc. Felicitări!
    Vă mulțumesc!
    Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…