Vesmant brodat cu model vita de vie – Cozia – crem-albastru

Vesmant brodat cu model vita de vie.

          Vita de vie e prezenta in viata crestina inca de la începuturile ei, ea fiind consemnata si în Biblie, si simbolizeaza sangele Mantuitorului Hristos.

          Felonul vesmantului preotesc este brodat de jur-imprejur cu ramuri de vita de vie si cruci iar spatele felonului este innobilat cu icoana Mantuitorului; pe epitrahil se regasesc aceleasi ramuri de vita de vie in combinatie cu cruci si icoane cu Sf Ierarh Nicolae si Sf. Ioan Botezatorul – la cerere icoanele pot fi inlocuite dupa preferinta clientului.

          Vesmantul preotesc este brodat pe lirino (un material grecesc de calitate premium, special pentru vesminte), cu fir auriu în combinatie cu fir de matase albastru regal. In componenta vesmantului intra si acopermintele pentru Sfinte Vase, brodate la fel ca si veșmântul.

          Culoarea crem a vesmantului preotesc este foarte potrivita pentru slujba Invierii Domnului dar si la Sfanta Liturghie de duminica si sabatorile de peste an.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face in ton cu culoarea aleasa.

SKU: Cozia-crem-albastru Categorii: ,

2.650 lei

1 recenzie pentru Vesmant brodat cu model vita de vie – Cozia – crem-albastru

  1. Blaga Calin

    Doamne ajuta,
    Va mulțumesc mult pentru aceasta comanda. Vesmintele arata mai bine ca în poza. Calitatea este superioara.
    Vom colabora cu siguranță și în viitor.

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…