Vesmant brodat cu model vita de vie – Cozia – crem

Vesmant brodat cu model vita de vie.

          Vita de vie e prezenta in viata crestina inca de la începuturile ei, ea fiind consemnata si în Biblie, si simbolizeaza sangele Mantuitorului Hristos.

          Felonul vesmantului preotesc este brodat de jur-imprejur cu ramuri de vita de vie si cruci iar spatele felonului este innobilat cu icoana Mantuitorului; pe epitrahil se regasesc aceleasi ramuri de vita de vie in combinatie cu cruci si icoane cu Sf Ierarh Nicolae si Sf. Ioan Botezatorul – la cerere icoanele pot fi inlocuite dupa preferinta clientului.

          Vesmantul preotesc este brodat pe lirino (un material grecesc de calitate premium, special pentru vesminte), cu fir auriu în combinatie cu fir argintiu. In componenta vesmantului intra si acopermintele pentru Sfinte Vase, brodate la fel ca si veșmântul.

          Culoarea crem a vesmantului preotesc este foarte potrivita pentru slujba Invierii Domnului dar si la Sfanta Liturghie de duminica si sabatorile de peste an.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face in ton cu culoarea aleasa.

SKU: Cozia-crem Categorii: ,

2.650 lei

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu model vita de vie – Cozia – crem”

S-ar putea să-ți placă și…