Vesmant brodat cu arabescuri florale – alb/negru

Vesminte brodate cu arabescuri florale si cruci.

Crucea ca element principal este incadrata de arabescuri florale si formeaza o bordura ce contureaza felonul in partea inferioara. Aceleasi elemente se regasesc si pe epitrahilul bogat ornamentat, dar si pe celelalte piese ale vesmantului. Eleganta vesmantului este data de modelul broderiei ce in aparenta pare simplu, de combinatia cromatica, fir de matase neagra combinat cu fir de matase grena, dar si de galonul brodat ce contureaza fiecare piesa a vesmantului.

Culoarea alba este foarte potrivita pentru slujirea preotului in perioada Postului Mare (negru simbolizeaza doliul iar culoarea grena – sangele Mantuitorului) dar si a Sfintei Liturghii din duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.
Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

SKU: B-22 alb/negru Categorii: ,

3.000 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Arabescuri, Motive florale

1 recenzie pentru Vesmant brodat cu arabescuri florale – alb/negru

  1. Alexandru

    Bună ziua!Am dat comandă de acest veșmânt,fără ca cineva să îmi recomande acest site,ce pot să spun este faptul că am rămas profund impresionat de promptitudinea și de seriozitatea acestor oameni,iar veșmântul mi-a fost lucrat la superlativ!Felicitări și mult succes pe mai departe!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…