Vesminte brodate cu cruci – crem/albastru

Vesminte brodate cu cruci bizantine de culoare crem.

Sfintele vesminte sunt impodobite cu chipul crucii, semnul impacarii si al izbavirii noastre din pacat, caci prin cruce s-a infaptuit mantuirea lumii.

Fiecare cruce de pe vesmant poarta in interiorul ei inscriptia IC XC NI KA, care se talcuieste prin IISUS HRISTOS BIRUITORUL.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte, cu fir de matase albastru in combinatie cu fir metalic auriu.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmintele preotesti se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-26 crem-albastru Categorii: ,

2.100 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Sfanta Cruce

2 recenzii pentru Vesminte brodate cu cruci – crem/albastru

  1. Lavinia Barba

    Lucrat cu grijă și atenție la detalii, cu material calitativ și măsură potrivită.
    Recomand cu drag!

  2. Moise Antal (proprietar verificat)

    Hristos a înviat!am primit vesmintele!sunt foarte frumoase!nu v-am spus dar până acum prin intermediul credincioșilor din Poiana Mărului am 5 rânduri de vesminte croite de dvs!ceea ce dovedește calitatea și promptitudinea de care dați dovadă!Slava în toate Bunului Dumnezeu!să aveți spor în toate!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…