Vesmant brodat cu spice si vita de vie – catifea verde

Vesmant brodat cu spice si vita de vie.

Verdele simbolizeaza culoarea vietii si a Sfantului Duh.Vesmintele preotesti de culoarea verde se imbraca la sarbatoarea Pogorarii Sfantului Duh, sau in alte zone si la sarbatoarea Floriilor. Vita de vie si spicul de grau ca simbol al Trupului si al Sangelui Mantuitorului Iisus Hristos – Sfanta Euharistie, se impletesc armonios formand un model amplu care infrumuseteaza felonul din fata, de la piept, pana in partea din spate.

Aceeasi impletire armonioasa evidentiaza crucea de pe spatele felonului, dar si crucile de pe epitrahil. Spicul de grau si vita de vie orneaza stiharul in partea inferioara, iar braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt brodate in ton cu restul vesmantului.

Frumusetea acestui vesmant preotesc este data si de materialul din care este confectionat, catifea verde, care are proprietatea de a pune in valoare broderia in toata splendoarea ei.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-20 catifea verde Categorii: ,

3.100 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie si spice de grau

6 recenzii pentru Vesmant brodat cu spice si vita de vie – catifea verde

 1. Marilena Oltean

  Am deosebita placere de a multumii acestor oamemi minunati si binecuvantati care realizeaza aceste opere de arta
  Fara nici cel mai mic repros
  Caltate si seriozitate maxima
  Sunt foaete multmita si le multumesc
  Felicitari

 2. Arghiroi

  Slujind lui Dumnezeu! Frumos și elegant in slujba Domnului , așa aș vrea să-mi încep această aprecierea, Simcri Brod lucrând cu dragoste și respect.Dumnezeu lucrează prin mâinile oamenilor frumoși la suflet, evlavioși, smeriți și darnici.Slujba este completată de veșmântul preotului iar cel care-l lucrează aduce jertfă și mulțumire lui Dumnezeu ,iar cel ce-l dăruiește prinos de recunoștință. Un veșmânt elegant inobileaza slujba,lucrat atent si rafinat te face sa vezi că mare este Domnul. Apreciem, din tot sufletul, realizările celor de la Simcri Brod și rugam pe Domnul Dumnezeul nostru să reverse asupra lor darurile Sale. Mulțumim și binefăcătorilor noștri ( Elena d-na cu cei dragi sufletului) pentru tot sprijinul și implicarea. Cu considerație pr. Bogdan ( Parohia Manolache, Sfânta Cuvioasă Parascheva, București).

 3. Mihaela

  Hristos a Înviat!!!Incep aceasta recenzie cu sufletul plin de bucurie și pace sufleteasca!🙏Am deosebita plăcere de a mulțumii acestor oameni deosebiți și acestui atelier Simcri Brod pentru Frumusețea acestor Vesminte făcute de mâinile oamenilor curați sufletește,cu Har de la Dumnezeu.Va apreciez cu dragoste si respect pentru munca D-voastră si îndemn oamenii care doresc sa colaboreze cu Simcri Brod sa nu ezite in a comanda aceste minunății!!!
  Doamne ajuta!🙏

 4. Elena Livia Jitaru

  Foarte multumita si placut surprinsa la primitea coltului! Atentie deosebita la detalii, materiale de foarte buna calitate, seriozitate si profesionalism!
  Va multumesc din suflet!
  Recomand cu toata increderea!

 5. Mădălina Cherciu

  Deosebite! Material de calitate! Seriozitate și profesionalism! Recomand cu toată încrederea!

 6. Preot Adrian Nacu

  Țin să mulțumesc minunatei echipe SIMCRI BROD, care de fiecare data a dat dovadă de promptitudine și niciodată nu a avut întârzieri la comenzii. Veșmântul acesta l-am comandat la cerere, prin apel telefonic și vine turnat pe mine, fără să fiu făcut vreo proba in prealabil… Oameni care dau calitate , nu cantitate. Dumnezeu să vă întărească și putere de muncă pe mai departe !

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…