Vesmant brodat cu spice si vita de vie – catifea verde

Vesmant brodat cu spice si vita de vie.

Verdele simbolizeaza culoarea vietii si a Sfantului Duh.Vesmintele preotesti de culoarea verde se imbraca la sarbatoarea Pogorarii Sfantului Duh, sau in alte zone si la sarbatoarea Floriilor. Vita de vie si spicul de grau ca simbol al Trupului si al Sangelui Mantuitorului Iisus Hristos – Sfanta Euharistie, se impletesc armonios formand un model amplu care infrumuseteaza felonul din fata, de la piept, pana in partea din spate.

Aceeasi impletire armonioasa evidentiaza crucea de pe spatele felonului, dar si crucile de pe epitrahil. Spicul de grau si vita de vie orneaza stiharul in partea inferioara, iar braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt brodate in ton cu restul vesmantului.

Frumusetea acestui vesmant preotesc este data si de materialul din care este confectionat, catifea verde, care are proprietatea de a pune in valoare broderia in toata splendoarea ei.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-20 catifea verde Categorii: ,

2.500 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie si spice de grau

1 recenzie pentru Vesmant brodat cu spice si vita de vie – catifea verde

 1. Marilena Oltean

  Am deosebita placere de a multumii acestor oamemi minunati si binecuvantati care realizeaza aceste opere de arta
  Fara nici cel mai mic repros
  Caltate si seriozitate maxima
  Sunt foaete multmita si le multumesc
  Felicitari

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…