Sfanta masa Cina cea de taina – catifea

Sfanta masa Cina cea de taina.

Acest acoperamant este brodat pe catifea alba in partea de jos, si catifea grena – fata de masa de deasupra. In partea din fata regasim icoana brodata cu Cina cea de taina, iar pe laterale icoane cu sfinti – icoanele se pot schimba cu altele fara nici un cost suplimentar. Fata de masa de deasupra este infrumusetata la colturi cu icoanele celor patru Evanghelisti.

Acest model se poate face si pentru celelalte acoperaminte din biserica: devera, iconostas, analog, proscomidiar, etc., pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face in ton cu culoarea aleasa.

Calitatea exceptionala a materialelor si a firelor de brodat din componenta acestor acoperaminte, face ca acestea sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

SKU: Sfanta Masa Cina cea de taina Categorii: ,

4 recenzii pentru Sfanta masa Cina cea de taina – catifea

 1. Magdalena Oana Popa

  Superbă

 2. Pr Dan Gradinaru

  Am cumparat setul acesta si intr-adevar ceva foarte frumos! Material de calitate si lucratura cu o precizie neintalnita. Felicitari si recomand cu placere tuturor!

 3. Pr. COLTEA Alexandru

  Am comandat aces Acopermant pentru Biserica Sf. Nicolae din Moieciu de jos și este absolut superb și de o calitate a materialelor și a execuției la superlativ . Va mulțumesc pentru profesionalism și sper sa mai colaboram și pe viitor !!!

 4. pr. Ștefan Madarasi

  Am comandat de curând acest set de veșminte pentru Sfânta Masă. Cuvintele sunt sărace să pot descrie frumusețea și bogăția acestor veșminte. Calitatea este superioară, fiecare detaliu și fiecare broderie atent lucrată, măsurile perfecte, totul este peste nivelul așteptărilor. Domnul să îi binecuvânteze în continuare să poată lucra și să poată să aducă prin munca lor minunată Laudă și Mărire lui Dumnezeu!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…