Sfanta masa Cina cea de taina – catifea

Sfanta masa Cina cea de taina.

Acest acoperamant este brodat pe catifea alba in partea de jos, si catifea grena – fata de masa de deasupra. In partea din fata regasim icoana brodata cu Cina cea de taina, iar pe laterale icoane cu sfinti – icoanele se pot schimba cu altele fara nici un cost suplimentar. Fata de masa de deasupra este infrumusetata la colturi cu icoanele celor patru Evanghelisti.

Acest model se poate face si pentru celelalte acoperaminte din biserica: devera, iconostas, analog, proscomidiar, etc., pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face in ton cu culoarea aleasa.

Calitatea exceptionala a materialelor si a firelor de brodat din componenta acestor acoperaminte, face ca acestea sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

SKU: Sfanta Masa Cina cea de taina Categorii: ,

3 recenzii pentru Sfanta masa Cina cea de taina – catifea

  1. Magdalena Oana Popa

    Superbă

  2. Pr Dan Gradinaru

    Am cumparat setul acesta si intr-adevar ceva foarte frumos! Material de calitate si lucratura cu o precizie neintalnita. Felicitari si recomand cu placere tuturor!

  3. Pr. COLTEA Alexandru

    Am comandat aces Acopermant pentru Biserica Sf. Nicolae din Moieciu de jos și este absolut superb și de o calitate a materialelor și a execuției la superlativ . Va mulțumesc pentru profesionalism și sper sa mai colaboram și pe viitor !!!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…