Sfanta masa brodata cu motive florale – ACP 114 verde

Sfanta masa brodata cu motive florale.

Acoperamntul este brodat pe lirino de cea mai buna calitate, cu motive florale. In partea din fata este brodata icoana Mantuitorului, iar pe colturile fetei de masa se pot broda icoanele celor patru Evanghelisti.

Acest model se poate face si pentru celelalte acoperaminte din biserica: devera, iconostas, analog, proscomidiar, etc., pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face in ton cu culoarea aleasa.

Calitatea exceptionala a materialelor si a firelor de brodat din componenta acestor acoperaminte, face ca acestea sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

SKU: ACP-114-verde Categorii: ,

1 recenzie pentru Sfanta masa brodata cu motive florale – ACP 114 verde

  1. Popa Andrei Claudiu

    Multumim cu respect atât eu cât și colegul meu vesmantul pentru sfanta masa se potrivește perfect material de calitate broderie unică măiestrie!!!! Sunteți nr 1 și Sunteți singurii cu care colaboram de 2 ani de zile!!!! DUMNEZEU sa va dăruiască sănătate și putere de munca întregii echipe SIMCRI BROD!!!! SUNTETI MULT PESTE AȘTEPTĂRI!!! CU FIECARE COMANDA NE LĂSAȚI FĂRĂ CUVINTE VORBIND DE RAPORT CALITATE SI MĂIESTRIE!!!!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…