Epitrahil brodat cu icoane si crucea patriarhala EPI-76

Epitrahil brodat cu icoane si crucea patriarhala.

Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate.

Epitrahilul este brodat pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta epitrahilului, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere epitrahilul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: Epi-76 Categorii: ,

800 lei

2 recenzii pentru Epitrahil brodat cu icoane si crucea patriarhala EPI-76

 1. Dumitriu Florina-Daniela

  „Epitrahilul simbolizează harul Dumnezeiesc ce se coboară asupra preotului!”
  Am achiziționat acest epitrahil de o frumusețe și calitate primordială! Părintelui meu Înger, i se Va potrivi Minunat!
  Mulțumesc din suflet Bunului Dumnezeu și Măicuței Sfinte pentru oferirea oamenilor, care au avut credință și dragoste la confecționarea acestui epitrahil, de o strălucire Îngerească!
  Cu toată eminența și considerație mulțumire!

 2. Miki

  În prezenta Maicutei Domnului și a Mantuitorului, precum și a Sfintilor/Arhanghelilor brodati, în mod ales, pe acest material grecesc slujitorii bisericii vor împlini Sfintele Taine, inclusiv ale spovedaniei celor credincioși (reprezentați și /sau prezenți prin franjurile aurii). Un obiect vestimentar realizat cu migala, atenție, de calitate, ce poate fi dăruit cu toată dragostea preotului duhovnic în Dar, de prețuire. Mulțumesc celor care au contribuit la realizarea acestui obiect vestimentar, precum și celor care au asigurat comunicarea, transmiterea într-un timp scurt a produselor comandate. Mii de mulțumiri. Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca tot ceea ce întreprindeți cu dragoste și bună voie!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…