Vesmant brodat cu motive florale si cruci patriarhale – verde

Vesmant brodat cu motive florale si cruci patriarhale.

Crucea patriarhala este elemental central al acestui vesmant, care este frumos scoasa in evidenta de ramurile de maslin – simbol al pacii, care formeaza un aranjament vegetal. Acest model infrumuseteaza felonul in partea de jos, cu un contur de jur-imprejur, epitrahilul cu icoanele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, stiharul in partea inferioara, braul, manecutele, dar si acoperamintele pentru Sfintele Vase. Galonul brodat ce margineste fiecare piesa a vesamntului, ii aduce un spor de frumusete si eleganta.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-76 verde Categorii: ,

2.650 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale, Sfanta Cruce

2 recenzii pentru Vesmant brodat cu motive florale si cruci patriarhale – verde

  1. Ganea Elena

    Mulțumesc din suflet ,sunt niște adevărate bijuterii frumoase și calitative cu o broderie extraordinară; se vede munca depusa. Recomand cu încredere celor interesați de aceste veșminte preoțești !

  2. Ramona Cîrstea (proprietar verificat)

    Veșminte minunate lucrate cu măiestrie de oameni deosebiți. Vă mulțumesc pentru aceste ,,daruri” și vă doresc multă sănătate și putere de muncă în tot ceea ce faceți!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…