Vesminte preotesti cu motive florale si vulturul bicefal – alb

Vesminte preotesti cu motive florale si vulturul bicefal. Florile din vesmant de inspiratie greceasca numite si “flori de gheata”, sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului Mantuitorui Hristos. Vulturul bicefal incoronat  prezent inca din primele secole crestine in bisericile din Muntele Athos si pe steagul Imperiului Bizantin, innobileaza epitrahilul si acoperamintele pentru Sfintele Vase. Vesmantul preotesc este brodat pe lirino (un material grecesc de calitate premium, special pentru vesminte), cu fir auriu si argintiu, iar pe spatele felonului icoana Invierii Domnului este evidentiata de arabescuri bizantine (icoana poate fi schimbata fara nici un cost suplimentar). Galonul brodat ce contureaza fiecare element al vesmantului, ii aduce un spor de frumusete si eleganta. Ca parte integranta a acestui vesmant sunt acoperamintele pentru Sfintele Vase brodate in acelasi ton cu vesmantul. Calitatea exceptionala firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp. Culoarea alba a vesmantului preotesc este foarte potrivita pentru slujba Invierii Domnului, dar si in duminicile si sarbatorile de peste an.

La cerere, vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa; de asemenea si icoana poate fi inlocuita in functie de preferinta, fara nici un cost suplimentar.

 

SKU: B-3 alb Categorii: ,

2.800 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

2 recenzii pentru Vesminte preotesti cu motive florale si vulturul bicefal – alb

  1. Cristinel Bulzan

    Recomand cu toata încrederea. Am comandat acest vesamant si sunt foarte multumit de calitatea materialelor, dar si de buna colaborare cu aceasta echipa. Felicitari si Doamne ajuta!

  2. Preotul Adrian

    Oameni credinciosi si seriosi care te bucura prin calitatea vesmintelor unice pe care le realizeaza. Cea mai înalta calitate atat pentru realizarea produsului cat si pentru livrarea lui. Vă multumim!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…