Vesminte brodate cu trandafiri si cruci – mov

Vesminte brodate cu trandafiri si cruci.

Frumusete si rafinament sunt cuvintele ce ne vin in minte atunci cand privim un trandafir, iar vesmintele preotesti ce sunt innobilate cu aceste flori imprumuta calitatile, fiind elegante si simple in acelasi timp.

In partea de jos a felonului trandafirii formeaza un contur de jur imprejur, iar pe spate troneaza icoana Mantuitorului Iisus Hristos, care la cerere poate fi schimbata dupa preferinta clientului fara nici un cost suplimentar. Aceleasi modele, trandafiri si cruci, se regasesc si pe epitrahil, manecute si brau, iar acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt brodate la randul lor in ton cu vesmantul.

Vesmintele preotesti de culoarea mov sunt imbracate de catre slujitorii bisericii cu precadere in perioada Postului Mare, la inmormantari dar si la alte slujbe religioase din duminicile si sarbatorile de peste an.

Boderia vesmantului este cu fir auriu de cea mai buna calitate in combinatie cu fir de matase alba. Calitatea exceptionala a produselor ce se folosesc la confectionarea vesmintelor fac ca acestea sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-7 mov Categorii: ,

1.850 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Trandafiri

2 recenzii pentru Vesminte brodate cu trandafiri si cruci – mov

  1. Pr. Gabriel

    Doamne ajută. Calitate, frumusețe, seriozitate, materiale de primă calitate. Vesmintele sunt o minunăție. Mulțumesc din suflet pentru seriozitatea de care ați dat dovadă. Domnul să vă dea putere și sănătate. Vă mulțumesc din suflet.

  2. Marculescu Adrian

    Doamne ajuta! Vesminte de o calitate exceptionala. Sunt foarte multumit din toate punctele de vedere: materialele folosite, seriozitate si profesionalism. Va multumesc!!!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…