Vesminte brodate cu trandafiri si cruci – alb

Vesminte brodate cu trandafiri si cruci.

Frumusete si rafinament sunt cuvintele ce ne vin in minte atunci cand privim un trandafir, iar vesmintele preotesti ce sunt innobilate cu aceste flori imprumuta calitatile, fiind elegante si simple in acelasi timp.

In partea de jos a felonului trandafirii formeaza un contur de jur imprejur, iar pe spate troneaza icoana Mantuitorului Iisus Hristos, care la cerere poate fi schimbata dupa preferinta clientului fara nici un cost suplimentar. Aceleasi modele, trandafiri si cruci, se regasesc si pe epitrahil, manecute si brau, iar acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt brodate la randul lor in ton cu vesmantul.

Vesmintele preotesti de culoarea alba sunt imbracate de catre slujitorii bisericii la slujba Invierii Domnului dar si in duminicile  si sarbatorile din cursul anului.

Boderia vesmantului este cu fir auriu de cea mai buna calitate in combinatie cu fir de matase grena. Calitatea exceptionala a produselor ce se folosesc la confectionarea vesmintelor fac ca acestea sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-7 alb-grena Categorii: ,

1.850 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Trandafiri

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte brodate cu trandafiri si cruci – alb”

S-ar putea să-ți placă și…