Vesmant brodat cu motive traditionale – alb/grena

Vesmant brodat cu motive traditionale.

Modelul traditional/popular a fost scos din lada de zestrea a neamului romanesc si adus in prezent fiind transpus pe acest vesmant preotesc, pentru a duce mai departe frumusetea si traditia neamului romanesc.

Sursa de inspiratie a acestui vesmant a fost o ie veche de peste 90 de ani. Modelele de pe ie au fost redesenate si adaptate acestor straie pastrand in tocmai coloristica si cusatura traditional populara.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: Popular-2 alb-grena Categorii: ,

3.350 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

4 recenzii pentru Vesmant brodat cu motive traditionale – alb/grena

 1. Marin Mateescu

  Nu pot decât să mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru că încă mai sunt oameni de așa calitate , care să realizeze lucruri de așa calitate ! Seriozitate și calitate în tot !
  Vă mulțumesc !

 2. leonid plantos

  Material de foarte bună calitate. Lucrate cu mult profesionalism. Veșmintele sunt mult superioare în comparație cu alte ateliere din România. Calitate și seriozitate 100%. Recomand. Mii de mulțumiri și spor în tot ceea ce faceți.

 3. Lapadus Ovidiu

  Am primit vesmintele pe care le-am comandat!!! Nu pot decat sa ma declar foarte,foarte multumit!!! Material de calitate lucrat intr-un mare fel!!!! Arta curata!!! O sa va recomand cu mare drag!!! Felicitari si putere de munca va doresc!

 4. Pr Teodor Cezar

  Azi am primit vesmantul acesta și am rămas profund impresionat de cât de frumos este! A fost prima colaborare cu este atelier dar sunt hotărât să mai lucram împreună. Calitate la preturi bune!! Mulțumim.

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…