Vesminte brodate cu motive florale trandafiri – negru

Vesminte brodate cu motive florale – trandafiri.

Din totdeauna tranfafirul a fost un simbol al elegantei si al frumusetii drept pentru care si acest vesmant beneficiaza de aceste caracteristici, fiind simplu dar în acelasi timp foarte elegant.

Felonul in partea din spate este infrumusetat cu icoana Mantuitorului (care se poate schimba cu o alta la cererea clientului, fara nici un cost suplimentar), iar in partea de jos cu trandafiri si cruci care formeaza o bordura de jur-imprejur. Epitrahilul este ornat cu trandafiri si cruci, model ce se regaseste pe fiecare piesa a vesmantului, iar galonul brodat ce contureaza fiecare element din set, evidentiaza frumusetea vesmantului.

Culoarea neagra a vesmantului preotesc slujitorii Domnului o imbraca mai ales la slujbele din Postul Mare, dar si la inmormantari si alte servicii funebre.

Broderia vesmantului este cu fir metalic auriu combinat cu fir de matase alba, iar acoperamintele pentru Sfintele Vase ce fac parte din set, sunt si ele brodate in ton cu vesmantul. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-7 negru Categorii: ,

2.000 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Trandafiri

1 recenzie pentru Vesminte brodate cu motive florale trandafiri – negru

  1. Pr. Sorin

    Am comandat acest veșmânt. Cu toate că la început am fost puțin sceptic deoarece am dat toate măsurile prin telefon, atunci când l-am primit am rămas plăcut impresionat să observ că vine excepțional.
    Materiale de calitate, broderie frumos lucrată, atenție la detalii.
    Vă mulțumesc!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…