Vesminte brodate cu motive florale si pauni – negru

Vesminte brodate cu motive florale si pauni.

Paunul in iconografia ortodoxa este un simbol al eternitatii; doi pauni care beau dintr-o fantana sau un potir il întruchipeaza pe Hristos si simbolizeaza Împaratia Cerurilor. Acelasi model pe care il regasiti pe celelalte variante de culori, grena, alb sau crem, vi-l prezentam si pe negru.

Felonul vesmantului preotesc este impodobit de jur-imprejur cu motive florale ce sustin paunii care beau dintr-un vas, iar pe spate e frumos brodata o cruce pusa în evidenta de ramuri de flori; epitrahilul este brodat cu aceleasi elemente din felon, pauni si cruci iar stiharul in partea de jos beneficiaza de o broderie florala în ton cu vesmantul;  Sfintele Vase care intregesc setul de vesminte sunt si ele brodate.

Aceasta culoare a vesmantului este foarte potrivita pentru perioada Postului Mare, dar si pentru inmormantari si alte servicii religioase funebre. Broderia vesmantului este cu fir auriu in combinatie cu fir argintiu, iar paunii sunt brodati cu fir metalic de culoarea cuprului. Firele folosite la broderia vesmintesmintelor sunt de o calitate exceptionala, fapt ce contribuie la pastrarea frumusetii si a durabilitatii in timp.

La cerere vesmantul preotesc se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

 

SKU: B-2 negru Categorii: ,

2.200 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte brodate cu motive florale si pauni – negru”

S-ar putea să-ți placă și…