Vesminte brodate cu pauni si motive florale – crem

Vesminte brodate cu pauni si motive florale.
Paunul în iconografia ortodoxa este un simbol al eternitatii; doi pauni care beau dintr-o fantana sau un potir il întruchipeaza pe Hristos si simbolizeaza Împaratia Cerurilor.
In partea de jos a felonului de jur-imprejur vesmantul preotesc este infrumusetat cu cu motive florale ce sustin paunii ce beau dintr-un vas, iar pe spate este brodata o cruce evidentiata de florile ce o incadreaza. Paunii sunt prezenti si pe epitrahil  in combinatie cu cruci, totul incadrat cu motive florale, stiharul in partea de jos este brodat cu aceleasi elemente florale din vesmant, iar acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt infrumusetate in ton cu vesmantul.
Vesmantul preotesc este brodat pe lirino (un material grecesc de calitate premium, special pentru vesminte) pe culoarea crem cu fir  auriu si argintiu, paunii în fir de matase, iar galonul brodat contureaza si infrumuseteaza fiecare piesa a vesmantului dandu-i o nota de eleganta. Calitatea exceptionala firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

Culoarea crem a vesmantului preotesc este foarte potrivita pentru slujba Invierii Domnului dar si in duminicile si sarbatorile de peste an.

La cerere vesmantul preotesc se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-2 crem Categorii: ,

2.200 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte brodate cu pauni si motive florale – crem”

S-ar putea să-ți placă și…