Vesminte brodate cu cruci de origine bizantina – alb/albastru

Vesminte brodate cu cruci de origine bizantina.

Crucile de origine bizantina ce orneaza acest vesmant preotesc au în componenta lor inscriptia IC XC NI KA, care inseamana IISUS HRISTOS BIRUITORUL.

În broderia acestui model predominanta este matasea de culoare albastra, iar firul auriu impreuna cu galonul brodat accentueaza frumusetea intregului vesmant. Dat fiind faptul ca in traditia crestina albastrul este culoarea Maicii Domnului, aceste vesminte, slujitorii Domnului le pot imbraca atat la sarbatorile inchinate ei, cat si in duminicile si sarbatorile de peste an.

Chiar daca pe vesmant preotesc regasim doar un singur model (sfanta cruce), acesta nu este unul anost, ci din contra unul deosebit prin simplitate si eleganta.

Acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt parte integranta a vesmantului, fiind si ele brodate in ton cu restul vesmantului, iar galonul brodat ii sporeste frumusetea si eleganta.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-9 alb-albastru Categorii: ,

1.900 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Sfanta Cruce

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesminte brodate cu cruci de origine bizantina – alb/albastru”

S-ar putea să-ți placă și…