Vesminte brodate cu cruci bizantine – alb/verde

Vesminte brodate cu cruci bizantine de culoare alba.

Sfintele vesminte sunt impodobite cu chipul crucii, semnul impacarii si al izbavirii noastre din pacat, caci prin cruce s-a infaptuit mantuirea lumii.In traditia crestina verdele simbolizeaza culoarea vietii si a Sfantului Duh, drept pentru care preotii poarta acest vesmant la sarbatoarea Pogorarii Sfantului Duh, iar in unele zone si la sarbatoarea Floriilor. Asta nu inseamna ca nu pot fi imbracate la Sfanta Liturghie din duminicile si sarbatorile de peste an, tinand cont de faptul ca sunt de culoarea alba, simbol al puritatii si curateniei luminii harului lui Dumnezeu.

Fiecare cruce de pe vesmant poarta in interiorul ei inscriptia IC XC NI KA, care se talcuieste prin IISUS HRISTOS BIRUITORUL.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmintele preotesti se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-9 alb-verde Categorii: ,

1.900 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Sfanta Cruce

1 recenzie pentru Vesminte brodate cu cruci bizantine – alb/verde

  1. Trofor Gavril

    Combinația simplă de culori dau eleganță.
    Calitatea materialului, a cusăturile, a croielii în general,mă fac să recomand acest veșmânt tuturor iubitorilor de frumos si de Dumnezeu!
    Interacțiunea cu reprezentantul atelierului a fost foarte plăcută…nu mai spun de momentul despachetării. Felicitări!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…